ΖΕΪΜΠΕΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Στρατιωτικός Χειρουργός Οδοντίατρος

Βιογραφικό:

Ο στρατιωτικός χειρουργός οδοντίατρος του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρος Ζεϊμπέκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής το 2010 με την ονομασία Σημαιοφόρος Αξιωματικός νοσηλευτής του Πολεμικού Ναυτικού.

Το πάθος του για συνεχή γνώση τον ώθησε στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών όπου και εισήχθη πρώτος κατόπιν κατατακτήριων εξετάσεων. Το 2017 αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μετετάγη ως Οδοντίατρος στο Υγειονομικό σώμα του Πολεμικού Ναυτικού.

Παράλληλα με την εργασία του ως οδοντίατρος στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών ξεκίνησε να εργάζεται ως Οδοντίατρος σε κλινική των Νοτίων Προαστίων. Η ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση τον ώθησε στην εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών όπου και αφοίτησε το 2020. Φιλοδοξώντας να χτίσει κάτι που λείπει από την ευρύτερη περιοχή του Χολαργού ιδρύει την οδοντιατρική κλινική, ZEIMPEKIS DENTAL CARE.

Παρακολουθεί και ενημερώνεται συνεχώς στις καινοτόμες εξελίξεις της Οδοντιατρικής, της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής καθώς και της Αισθητικής Προσώπου. Έχει μετεκπαιδευθεί σε τεχνικές botox και έγχυσης Υαλουρονικού οξέος σε μεγάλη κλινική της Αγγλίας. Αποτελεί μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ακαδημίας Αισθητικής Ιατρικής της Αγγλίας.
 

 

 

Κλειστε ραντεβου