Αισθητική οδοντιατρική

Το χαμόγελο είναι η πρώτη εντύπωση που δίνεται στους ανθρώπους, οπότε είναι λογικό να θέλετε ένα υγειές και λαμπερό χαμόγελο.Πολλοί θεωρούν ότι το χαμόγελο κατέχει σημαντική θέση στις περισσότερες κοινωνικές περιστάσεις.Για αυτό τον λόγο πολλοί άνθρωποι επιλέγουν την αισθητική οδοντιατρική για να βελτιώσουν το χαμόγελο τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους.

 

Γνωρίζατε..

Η αισθητική οδοντιατρική δεν είναι μόνο η λεύκανση δοντιών. Στην Zeimpekis dental care έχουμε την δυνατότητα να μεταμορφώσουμε το σχήμα, χρώμα, μέγεθος των δοντιών σας , όπως επίσης και να κλείσουμε τα μεσοδόντια διαστήματα με τις καλύτερες αισθητικά εξατομικευμένες επιλογές. Οι πιο εξελιγμένες διαδικασίες στην αισθητική οδοντιατρική μας δίνουν την δυνατότητα να σας προσφέρουμε σχεδόν τέλειο χαμόγελο.

 

Ποιες αισθητικές οδοντιατρικές θεραπείες είναι κατάλληλες για εμένα?

Υπάρχει ένα πλήθος αισθητικών οδοντιατρικών θεραπειών  όπως λεύκανση δοντιών στο οδοντιατρείο ή στο σπίτι , όψεις πορσελάνης, όψεις ρητίνης, στεφάνες ζιρκονίας ή ολοκεραμικές , bonding δοντιών ,οδοντικά εμφυτεύματα, η επιλογή των οποίων εξαρτάται από τους στόχους σας.Εμείς στην Zeimpekis dental care προσεκτικά σας ακούμε και σχεδιάζουμε μαζί κάθε μας βήμα προς την τελειότητα. 

 

Οδοντικα Εμφυτευματα